Kennisbank
123-webhost > Kennisbank overzicht

Hoe kan ik mijn email in de Outlook app (iOS/Android) instellen?

Antwoord
1. Open de Outlook app op uw smartphone.
2. Klik op Get Started en stel de notificaties naar wens in.
3. Voer uw emailadres in en klik op Add Account.
4. Wacht tot de knop Setup Account Manually zichtbaar wordt en klik er vervolgens op.
5. Klik op IMAP.
6. Vink Use Advanced Settings aan.
7. Vul de volgende gegevens in:

- Email Address: het volledige emailadres
- Display Name: Uw naam
- Description: Beschrijving van het emailaccount

- IMAP Hostname: de secure mailserver van uw hostingpakket *, gevolgd door :993 (voorbeeld: secure.mailserver.biz:993)
- IMAP Username: het volledige emailadres
- IMAP Password: het bij het emailadres horende wachtwoord

- SMTP Hostname: de secure mailserver van uw hostingpakket *,  gevolgd door :465 (voorbeeld: secure.mailserver.biz:465)
- SMTP Username: het volledige emailadres
- SMTP Password: het bij het emailadres horende wachtwoord

8. Klik tenslotte op 'Sign In'.

Het emailaccount is nu ingesteld en klaar voor gebruik.

* De correcte secure mailserver van uw hostingpakket kan u terugvinden in het DirectAdmin-controlpanel van de domeinnaam bij de link 'POP/IMAP email-accounts'.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 207
Categorie: Email
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (1)

« Ga terug

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy | Prijzen in euro en exclusief btw tenzij anders vermeld.