Ik ben het wachtwoord van mijn emailaccount kwijt/vergeten. Wat nu?

Antwoord Indien u het wachtwoord van een zelf aangemaakt emailaccount vergeten of kwijt bent, dan kunt u dit wachtwoord wijzigen in het controlpanel:

1. Log in in het DirectAdmin-controlpanel van uw hostingpakket.
2. Kies bij 'Email Beheer' voor 'POP/IMAP email-accounts'.
3. Klik rechts naast het juiste emailadres op 'Change'.
4. Geef 2 keer het nieuwe wachtwoord op en klik op 'bewerk'.

U kunt vervolgens inloggen op de webmail of via uw emailprogramma met het volledige emailadres als gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord.

Artikel details
Artikel ID: 59
Categorie: Email
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.7/5.0 (241)